Onze Missie

Om iedere onderneming die wilt groeien, te helpen met het maken en uitvoeren van een efficiënt en strategisch plan voor de online wereld en online interacties met jouw (potentiële) consumenten.

Onze Visie

Het mooiste wat wij kunnen bereiken, is om al onze klanten om te toveren tot actieve partners in een gezamenlijk netwerk van groeiende ondernemers.

Onze Waarden

Hand-reach-out-e1706613162171

Maatschappelijk

Wij vinden het belangrijk om een positieve maatschappelijke impact teweeg te brengen. Dat betekend onder andere dat wij onze diensten goedkoper of zelfs gratis aanbieden aan stichtingen en andere maatschappelijke organisaties.

Team-table-e1706613197200

Verbinden

Wij vinden het belangrijk om jouw succes te delen met ons netwerk. Dat houdt in dat wij nieuwe en bestaande klanten aan elkaar voorstellen als dit bevorderend kan zijn voor één of beide organisaties.

Feeling Good

We werken met een open cultuur waarin al je vragen beantwoord worden. We vinden het belangrijk dat je ten alle tijden oprecht voelt dat wij aandacht aan je besteden en je het beste helpen en adviseren. Wij zoeken echt naar matches met onze klanten.

Stichtingen

We zijn zelf ooit begonnen met een stichting, omdat we het belangrijk vinden ons hard te maken voor kwetsbare doelgroepen. Daarom zullen wij altijd kijken wat we voor stichtingen en non-profit organisaties kunnen betekenen. Wij rekenen altijd met kortingen voor deze organisaties, afhankelijk van het project. Ook kijken wij (indien gewenst) of er een partner van ons is die een deel zou willen sponsoren. Op die manier heb je als stichting altijd het beste, met een aangenamere prijs. Neem vooral contact op, zodat we je nog beter kunnen helpen!

If you always do what you’ve always done, you always get what you’ve always gotten

Jessie Potter

Dit zeggen onze klanten

Snel geleverd met de kwaliteit die ik verwacht! Er werd gewerkt vanuit onze visie en met onze behoeftes. ​
Er wordt echt meegedacht en advies gegeven op basis van onze behoeften. We hebben hierdoor juist kosten kunnen besparen!
Wij wilden een website die afgestemd is op onze bezoekers. Door de gesprekken leerden we dat de doelgroep die wij hebben, toch nog ietjes anders gebruik maakt van websites dan we dachten. Hierdoor hebben we samen betere keuzes kunnen maken in ons voordeel.
Ik ben blij met mijn logo!