Onze Services

Mix en match al onze services! Heb je bepaalde services al uitbesteed? Dan kijken we samen naar beste manier om alles samen te laten werken, zodat jij kunt groeien.

Webdesign

Of je nu je eerste of een nieuwe website wilt, wij leveren precies wat je nodig hebt. Samen zetten we de koers voor het doel en het design. In spoedgevallen kunnen we soms je website al binnen 24 uur af en online hebben!

Hosting

Veiligheid, snelheid en live zijn. Dat zijn de drie belangrijkste eigenschappen van webhosting. Betrouwbare hosting is de sleutel tot de juiste verbinding tussen jouw en je klanten. Wij leveren hosting van de beste kwaliteit.

Microsoft integratie

Met onze Microsoft integratie kun je direct uit de voeten. Naast Microsoft accounts, bieden wij ook een beheerde online ruimte voor je werkplek. Zo kun je online gebruik maken van Teams, Outlook, Word, PowerPoint en meer.

Marketing

Ons Socials Team duikt samen met ons in je visie: waarom ben je ooit begonnen en wat zijn je doelen? Vanuit daar leren we je organisatie kennen en gaat het team aan de slag met het creëren van content. Wij regelen je Social Media kanalen en adviseren over je Social Presence.

Services op maat

Wij bieden nog veel meer services. Via de knop hieronder kun je een overzicht vinden van alle services. Zie je een service er niet tussen staan, neem dan contact op! Wij zijn gedreven om ook die service te faciliteren.

Alle services

Webdesign

Je website straalt zoals je bedrijf gezien wilt worden.

Hosting

Je website is online bereikbaar, zodat je geen potentiële klanten mist.

Microsoft Integratie

Om zorg te dragen voor het contact tussen je team, klanten en partners, zogen wij dat je gemakkelijk je bedrijf via Microsoft kunt runnen.

Security

Je website is veilig van hackers.

Advies

Onze drive is om jouw te helpen groeien en dan kan alleen als we advies geven waardoor jij je doelstellingen haalt.

E-mail services

Moeiteloos e-mailen met consumenten.

SSL

Je website wordt alleen aangeboden middels een veilige verbinding, zodat al je (potentiële) klanten met een gerust hart kunnen lezen wat je doet.

Backups

Maak je ooit een foutje? Geen probleem! Wij zorgen dat we altijd klaar staan met een backup.

Spoed service

Met spoed een service of product van ons nodig? Meestal is het zelfs mogelijk binnen 24 uur online te zijn.

Analytics

Leer je klanten echt kennen, door de feiten te analyseren. Wij bieden je een overzicht van het internetgedrag je doelgroep.

Uptime

Je website is altijd voor 99,9% online.

Responsive

Laptop, tablet, telefoon, tv, noem het maar op... je website is goed te bezoeken.

Blogs

Betrokkenheid met je klanten, maar ook betrokkenheid voor o.a. Google is goed te realiseren met blogs.

SEO

Google laat in de zoekresultaten de beste websites zien. Wij zorgen dat je website aansluit op de continue veranderende kaders van Google.

Marketing

Marketing is echt een vak apart. Daarom hebben wij een team dat zich bezig houdt met de interactie tussen jouw en je doelgroep.

Logo design

Een herkenbaar logo welke uitstraald wie je bent, maakt het verschil tussen herkent worden of doorscrollen.

Huisstijl

Gelijk je hele communicatie aanpakken? Geen probleem, wij bouwen een huisstijl gebaseerd op je identiteit.

Branding

Wil je gaan voor het imago van een grote speler? Doen we dat.

FAQ

Stichtingen zijn essentieel voor de maatschappij en daarom dragen wij graag ons steentje bij. Stichtingen en andere non-profits kunnen daarom kortingen krijgen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Nee, dit doen wij doen. Dit komt omdat wij bepaalde garanties bieden voor alle websites die wij afleveren en hosten. Om zorg te dragen voor continue kwaliteit, bieden wij dit niet aan.

Wij maken eerst kennis met jou en je eventuele team. Wij zorgen ervoor dat wij jouw organisaties door en door begrijpen, zodat wij je op de beste manier helpen groeien. Wij hebben jouw mening nodig om zo goed mogelijke adviezen te geven. Wij zullen je ook eerlijk zeggen als er een betere optie is die je voor ogen hebt, omdat wij echt de focus leggen op jouw beste groei mogelijkheden.

Absoluut! Jouw input is van belang voor onze adviezen en het vervullen van jouw behoeften. Wij houden je op de hoogte en nemen je mee in ons traject.

Wij sturen vooraf een factuur. Nadat je deze factuur hebt voldaan, gaan wij direct aan de slag. Doorlopende services worden waar mogelijk per jaar vooruit gefactureerd. Op die manier heb je ieder jaar maar één factuur en houden we het overzichtelijk.

Dit ligt aan het type service. Om hier het beste antwoord op te kunnen geven, kun je het beste contact met ons opnemen, dan vertellen we je graag alle mogelijkheden en bieden wij gratis advies.

Door de aard van alle services die wij aanbieden, is er geen vaste prijs die wij kunnen aangeven. Wij kijken per project naar de behoefte, nodige schaal en een eventuele mate van maatschappelijk belang. Wij bieden altijd kosteloos een weloverwogen en transparant voorstel aan.

Wij geloven in elkaar helpen. Daarom zijn er voor stichtingen en andere non-profits per definitie bepaalde mogelijkheden voor kortingen of sponsorships. Voor andere kortingen, gaan we graag met je in gesprek. Denk bijvoorbeeld aan referrals!